1


Posted 22.05.2014 at 22:37. In Shopping. Write a comment?
0

Jaaaa, så har det da seg sånn at jeg ikke klarer å holde fingrene unna..men jeg syns jeg har blitt flinkere! Hva er det jeg snakker om? Jo det er da selvfølgelig shopping.. Da jeg hadde besøk av Marthe og Marte forrige helg var vi innom en del butikker og jeg fikk med meg en veske fra Primar og ett par sandaler fra New Look. Og da jeg og Beate var i Putney i går falt jeg over denne brune skinnvesken og jeg stod i eveigheter og tenkte, skal - skal ikke, men den ble med hjem tilslutt, jeeei! Jeg syns det er superfin, kanskje ikke til hver en smak, men jeg syns den så litt vintage ut - selv om den er ny og fant ut at dette er en tidløs kvalitetsveske som kommer til å være med meg lenge. 


Posted 09.02.2014 at 19:59. In Shopping. Write a comment?
0

På lørdag dro jeg sammen med Marte inn til Westfield og fikk shoppet og kost oss. Sist jeg så Marte var vel den 19.12.2013 så vi hadde en del å ta igjen og tiden gikk kjempefort! Før jeg dro hadde jeg som mål om å ikke kjøpe noe what so ever, men greide jeg det? AAHAHAHAHAH, nei.

Det første vi fikk øynene våre på var en kåpe fra New Look, den er veldig tynn så det er en høst/vår kåpe, vi begge endte opp med å kjøpe den for det er bare helt RÅ! Svart og hvit med gul, rosa og grønn neon tråder med skinnkrage, i fasongen er den helt enkel og rett opp og ned, og som jeg sa så er den veldig tynn og lett.

Det andre jeg bare måtte ha var en genser fra Jack Wills, jeg var faktisk innom før jul og var supernær å kjøpe den, men det som stoppet meg var at jeg syns den var litt for dyr, hele £98,50, så jeg ble superglad da jeg så den redusert til bare £29. Det er en skikkelig god genser med saueull og blir vel god på superkalde dager, jeg tror dette var ment til å være en julegenser, men jeg syns mønsteret er såppass nøytralt at det ikke har noe å si når den blir brukt.


Posted 13.01.2014 at 11:24. In Shopping. Write a comment?
1

Julen er ferdig og det er selg over alt! Jeg og Beate var i Putney noen dager siden og fant en del godbiter vi bare måtte ha. Alt jeg kjøpte var fra River Island, skal nok også ta oss en tur til Westfield når oppgavene er ferdigskrevet og vi får tid, SAAAAAALG!


[Knitwear - £25 - HER]


[Knitwear - £15]


[Trousers - £10 - HER]


[Skirt - £7]


[Skirt - £10 - HER]


Posted 02.01.2014 at 18:00. In Shopping. Write a comment?
6

Jeg har alltid hatt lyst på Dr.Martens boots, men jeg syns at skoen blir alt for stor og kraftig til meg så jeg har aldri endt opp med å kjøpt et par. Men første dag på jobb etter jeg kom hjem fikk jeg øye på disse. Dr.Martens støvler!!! Jeg kan ikke huske å ha sett de før, verken her i Norge eller i London, men uansett, jeg bare MÅTTE ha de. De er ikke like store og kraftige sånn som bootsen er og de er faktisk veldig god på foten, pluss det er gummistøvler og ser nesten identiske ut som de originale. Har ikke så mye mer å si enn at jeg bare ELSEKER dem! Så nå er jeg hvertfall klar for Reading Festival 2014, bring it on!
Posted 28.12.2013 at 11:47. In Shopping. Write a comment?
2

Fikk fri allerede klokken 11 i dag, noe jeg ikke hadde i det hele tatt noe imot. Så etter litt fram og tilbake på campus dro jeg inn til Kingston for å møte Marte og fikse abonnementet på mobilen min. Selvfølgelig måtte vi innom New Look og det gikk jeg meg på en kjole jeg bare måtte ha (#2), en helt enkel svart kjole med ett rart regnbuefarget sikk-sakk mønster, ELSKER DEN! Fikk også kjøpt med meg enda en 'hverdagskjole' siden jeg er storforbruker av denne type kjoler, bruker de mer enn bukser, fakta. Klarte også å huke tak i en cardigan som jeg vet jeg kommer til å forgude og en genser fordi det er kaldt og jeg har ingen tykke gensere.#1 HER
  -  #2 HER  -  #3 HER  -  #4 HER


Posted 14.11.2013 at 23:34. In Shopping. Write a comment?
0

Ops, jeg bare måtte. Jeg har en svakhet for jakker, og siden den jakken jeg skulle ha hatt her er hjemme i Norge 'måtte' jeg kjøpe ny. Tihi. Nå begynner det å bli kaldere om kveldene og det å gå ut uten jakke når man skal ut er ikke noe særlig, og det å bruke de 'dyre' jakkene mine kommer ikke på tale, uansett om jeg henger ifra meg jakken i garderoben tørr jeg ikke å bruke en av de jakkene jeg virkelig er glad i, du er jo ikke 100% garantert å få jakken din tilbake..Så da måtte jeg invistere i denne. Elsker den. 
Posted 12.11.2013 at 20:38. In Shopping. Write a comment?
4

Drar jo snart tilbake til London (og der er det jo ikke noe sko å finne, mehe), så jeg må jo skaffe meg noen jeg kan ta med. Har bestemt meg før sommeren startet at jeg skulle ha de tre øverste parene, ett par svarte pumps som er helt fantastiske å gå i, sølv/svart glitterpumps som jeg bare mååå ha, og ett par burgunder Vagabondsko som jeg bare vet er fantastiske å gå i fordi jeg har noen lignende ankelboots i svart. Det nederste skoparet er nå offisielt mine nye vintersko, mørkebrun Marc skolett som er fôret og med gore-tex noe som er perfekte for vinter, vanntette og varme! De kan også brettes ned/opp og bli to forskjellige sko, noe som jeg elsker, rett og slett nye favoritter. 
Posted 02.09.2013 at 20:29. In Shopping. Write a comment?
2

Bare eeeeelsker parfymene til Marc Jacobs og i dag da jeg var ferdig på jobb falt jeg over denne søte nyheten, Marc Jacobs har kommet ut med en ny parfyme som heter Honey. Bare ved å lese hva den inneholder vet jeg at dette er en parfyme jeg bare måååå ha. Favoritten ifra Marc Jacobs er så langt helt klart Dot, men tipper denne også kommer langt opp på listen min. Jeg syns at Honey er mer en sommerduft, mens Dot er litt mer en vinterduft.

"Honey by Marc Jacobs is a sunny delicious floral - energetic and alluring, with a sparkling, golden touch. The perfect mix of brightness and warmth. The fragrance energizes with the freshness of green pear brightened with a splash of fruity punch and juicy mandarin. At the heart of the fragrance is orange blossom, a note of sparkling femininity that mingles with nectars of honeysuckle and peach. Honey, vanilla and smooth woods dry down to a warm, golden base. Top Note ? Pear, Juicy Mandarin Mid Note ? Orange Blossom, Peach Nectar, Apricot, Honeysuckle Base Note ? Honey, Golden Vanilla, Smooth Woods" - MarcJacobs.com
Posted 17.08.2013 at 15:47. In Shopping. Write a comment?
1


Den siste uken her hjemme har det vært supervarmt, og det å bruke bukse har vert helt uakseptabelt. Så i den anledning måtte jeg gå til innkjøp av noen shortser..siden jeg bare har 2 ifra før. Fant de på salg på Cubus for 99,-, 99,- og 149,-, ikke ille det. Og siden det snart er festivaltid (og forhåpentligvis sol) er vel ikke shortser det verste man kan investere i. 
Posted 31.07.2013 at 10:35. In Shopping. Write a comment?
2


Er det noe jeg er hekta på, så er det sko. Har faktisk sett på disse i London, men jeg tenkte jeg skulle være smart å ikke kjøpe så jeg gjorde ikke. Siden jeg skal til Alanya om 8 dager må jeg ha noe luftig og lett, så da jeg gikk rundt om kring på Euro Sko var det bare disse som falt i smak. Er ikke den største sandal/flipflop personen, så desse TOMSene passer jo perfekt. Denne modellen fra TOMS er litt smalere enn de 'normale' så de passer perfekt til meg, de andre TOMSene jeg har er litt for vide så bli ikke brukt så mye.
Posted 08.06.2013 at 13:39. In Shopping. Write a comment?
1


Ja, har liksom ikke så mye å skrive..her er hva jeg tok med meg hjem idag.


Posted 20.05.2013 at 21:40. In Shopping. Write a comment?
0


Sa detter jeg retning mot sentrum i håp om å finne på noe gøy. Snakkes.Hatt - H&M // Smykke & Øredobber - Forever21 // Bluse - Primark // Kjole - Primark // Sokker - TopShop // Sko - NewLook


Posted 13.05.2013 at 13:40. In Shopping. Write a comment?
0


Gårsdagens utfart. 
Posted 12.05.2013 at 16:11. In Shopping. Write a comment?
1


Sokkene har jeg hatt planer om å kjøpe lenge, har bare ikke giddet før i går. Clutchen fant jeg på NewLook etter jeg hadde kjøpt kjolene og jeg ble overrasket hvor godt den passet til langkjolen min. Siden det er Summer Ball og så og si alt kommer til å skje på gressplenen er det umulig å bruke vanlige hæler, så derfor var jeg så heldig å fant disse søte MED lukket tå! Jeg haaaater åpen tå, så jeg var i ekstase da jeg fant disse. De nederste var bare ett lite spontantkjøp, har sett på denne type sko i mange måneder, men har liksom ikke gjort noe med det, men disse falt jeg bare pladask for og måtte ha!


Posted 11.05.2013 at 12:22. In Shopping. Write a comment?
3


Det er nå ikke lenge igjenn til Summer Ball 2013 står for tur..og i den anledning må jeg ha kjole! Disse tre var det jeg endte opp med, de to første er ifra TopShop og den sisde er ifra MissSelfridge.
Posted 10.05.2013 at 21:10. In Shopping. Write a comment?
0


Da er det ikke mange timene til FRIGBY brakes løs og jeg gleder meg til å se hvordan alt blir. Hentet t-skjorten min i dag og jeg syns den er kjempefin. Weeho, gleder meg til å bruke den. Go ZEEBRAS!
Posted 02.05.2013 at 20:24. In Shopping. Write a comment?
0


I går kveld var skoleårets SISTE "The Grand" så jeg måtte dit. Har vært der én gang før og det var skoleårets FØRSTE "The Grand". Kort oppsummering: Kom hjem rundt 02:00, våknet 06:45 av meg selv, stod opp og så det var skyfri himmel (weho), dro på Withelands Campus klokken 10:00 for informasjonsmøte om det nye faget vi skal ha dette siste semesteret (arg!), kjøpte SUMMER BALL billett rundt 13:00 og chillet på gressplenen en stund før hjemturen stod for tur rundt 15:00. Sitter nå på rommet og ser ut på det fine været, får ikke gjort noe i det hele tatt, er egentlig bare domt, men hva skal jeg gjøre?! Er jo så sykt fint være utenfor, garantert mellom 15-18 grader og det er helt digg. Jaja, sånn er studentlivet. Æææh!
Posted 23.04.2013 at 17:48. In Shopping. Write a comment?
0


Man kan vel ikke kalde det et ordtak - men uansett, jeg liker "Carry On". Det er noe av det viktigste her i livet, om det er noe som går galt - fortsett. Uansett hvilket hull man faller i, så må man prøve, man må bare fortsette. Carry On. Prøver man ikke kommer man ingen veier. Carry On.

Posted 21.04.2013 at 14:45. In Shopping. Write a comment?
0


Tilbake i London betyr tilbake på shopping. Superfornøyd med innkjøpet fra gårsdagen lille handletur. Det som ble kjøpt er noe jeg har vært på utkikk etter lenge, så det ble ikke noe "spontan-kjøping". Har lenge gått og kikket på shortser på Urban Outfitters fordi jeg har hatt lyst på en kjempelenge, men har liksom aldri tatt meg tid til å lete etter en som passer perfekt, men i går kastet jeg meg ut i deg og fant verdens diggeste vintage shorts fra Levi's. Fant også en kjempesøt stråhatt på TopShop, om sommeren bruker jeg å bli solbrendt på hodet, så jeg fant ut at dette var den perfekte løsningen, er jo også veldig kresen når det kommer til former og fasonger på hatter, men denne falt jeg for. Ingen flere solbrendte hodebunner i sommer, digg <3 Shortsen fra H&M så jeg på Torget i Trondheim da jeg var der sist, men hadde ikke tid til å prøve den så ble kjempeglad når jeg fant den i går. Zebrakjolen var vel egentlig litt spontan, men vi har Frigby om ikke så lenge, og må da vise at vi støtter Froebel, pluss den funker også fint til alt annet, er jo en veldig enkel kjole. Siste plagg ble kjøpt da vi kom til Hammersmith Apollo, genseren er en FUN.-merchandise og jeg måtte bare ha den. Tror jeg har t-skjorter fra så og si ALLE konsertene jeg noen gang har vært på, men halvparten blir ikke brukt pga de er så store og lite fine, så derfor fant jeg ut at det var smart å kjøpe en genser fordi denne kommer jeg jo til å bruke, pluss den skriker ikke FUN...står da bare Carry On på den, noe som jeg liker.

Håper virkelig dette var den siste shopping turen min dette semesteret, blir nok fler turer til både Westfield og til Oxford Street, men har absolutt INGEN planer om å kjøpe noe mer. Har nok klær og dilldall og jeg må spare penger. OVER OG UT!
Vintage Levi's shorts // Urban Outfitters


Stråhatt // TopShop


Shorts // H&M


Zebrakjole // H&M


Carry On (FUN. genser) // Hammersmith Apollo


Posted 19.04.2013 at 16:28. In Shopping. Write a comment?
0


Chill. Er ikke noe annet som beskriver dette bedre enn chill. Koseklær til tusen. 
Solbriller fra Primark // Bluse fra Primark // Genser fra mamma // Smykke og øredobber fra Primark // Jakke fra Vintage TopShop // Tights fra en plass i USA // Roots boots fra EuroSko


Posted 10.04.2013 at 17:47. In Shopping. Write a comment?
1

Jeg er så usikker på om jeg skal beholde denne kjolen eller ikke, syns jo selvfølgelig den er kjempefin, men jeg er liksom litt usikker. Prøvde den med svart strømpebukse i går bare for å se og jeg syns det funket bra, som regel syns jeg ikke helsvart strømpebukse er noe fint til de kjolene jeg har, men med denne syns jeg det går. Jakken jeg hadde tenkt å prøve til kjolen, pluss skoene jeg tenkte, ligger igjen i London så jeg får ikke prøvd med de, men jeg rekner med det går fint. Muligens en 17-mai kjole? Skal jo feire i London så det blir ingen bunad på meg. 
Posted 10.04.2013 at 10:39. In Shopping. Write a comment?
1

Her er de tre vakre kjolene jeg bestilte fra nelly, skulle gjærne ha beholdt alle, men ingen ting man kan gjøre med at de ikke passer. Den blå kjolen syns jeg er mega-super-awesome, men den er alt for stor..merkelig nok..trodde faktisk den skulle være litt for trang, men nejda, for STOR noe som irriterer meg veldig. Den paljettkjolen syns jeg er helt nydelig, og ble nå faktisk litt usikker på om jeg skal sende den tilbake, men paljettene under armene "klør" litt, så er veldig usikker på om jeg noen gang kommer til å bruke den. Og den svarte bestilte jeg i to størrelser for å være sikker på at en av de skulle passe, og det gjorde den, så derfor beholder jeg den som passer. Woho!
Posted 09.04.2013 at 20:18. In Shopping. Write a comment?
2

Ja da var da pakken endelig i hus. Jeg ble jo selvfølgelig superglad dag jeg fikk se den og hoppet og danset som en annen tulling, men gleden tok fort slutt. Alle tre kjolene var superfine, men den jeg hadde gledet meg mest til var alt for stor. Jeg har prøvd den på meg flere ganger, men den er og blir for stor, og det er liksom ingen ting jeg kan gjøre med det. Litt kjipt, men sånn kan det gå. Jeg beholder bare én av de tre kjolene, den andre som jeg returnerer passet, men likte den ikke helt på meg. Så, ja, for en skuffelse, får satse på jeg finner noe jeg liker i London når jeg drar tilbake. 
Posted 09.04.2013 at 13:32. In Shopping. Write a comment?
0

Pakken fra Nelly.com ble scannet inn på terminalen 06:18 i dag, og jeg skjønner ikke helt hvorfor den ikke har kommet enda. Siden den ble scannet inn så tidlig burde den vært lastet rundt 9-10 tiden i dag og kjørt ned hit, men neeejda, tydelig vis ikke..Er jo fortsatt et lite håp om at den kommer iløpet av det som er igjen av dagen, men har lite troa på det, så den er nok her i morgen tidlig kan jeg tenke meg.
Posted 08.04.2013 at 17:15. In Shopping. Write a comment?
4

Har liksom ikke så mye på hjertet i dag..men har derimot sangen Let's Start A Band av Amy MacDonald på hjernen.
Posted 19.03.2013 at 19:45. In Shopping. Write a comment?
1

The name says it all, it's just faboulous. Dette er bodyspray varianten, finnes også i parfyme om krem. Måtte faktisk dra tilbake to dager etter jeg var på VS å fikk lukte på den, klarte rett og slett ikke å holde meg unna, den er så fantastisk. Bodysprayen kunne vært litt sterkere og varende, men det er jo en bodyspray så man kan ikke forvente alt for mye, i forhold til de andre bodysprayer jeg har så holder ikke denne like godt, men who cares, den lukter kjempegodt!
Posted 18.03.2013 at 17:56. In Shopping. Write a comment?
0

Åååååå, jeg bare ELSKER denne kjolen. Gleder meg så veldig mye til å bruke den, så langt har jeg ingen annledning, noe som er litt surt fordi jeg har så lyst til å bruke den. Syns selv den er litt for fin til å bruke til hverdags, hvertfall nå, muligens til sommer. 
Posted 18.03.2013 at 16:18. In Shopping. Write a comment?
2

Da jeg hadde besøk for ikke så lenge siden fant jeg dette skjørtet på H&M. Syns det var kjempestilig og det satt som et skudd! Måtte bare ha det. Brukte det da vi var ut på Oceana i Kingston, men hadde annen overdel til. Love it!
Posted 17.03.2013 at 15:13. In Shopping. Write a comment?
2

Begynner å bli en stund siden jeg kjøpte dette, men har enda ikke rukket å bukt det. Da jeg var på Zara fikk jeg øye på denne shortsen og falt for den med en gang. Har lenge gått å sett etter en brukbar "skinn" shorts, og ble overlykkelig da jeg fant denne. Skjorten kjøpte jeg et par deger etterpå, så en lignende på Zara men da var det bare kragen som var i "skinn" , men så fant jeg denne på Forever21 med "skinn" både i kragen og ermene. 
Posted 16.03.2013 at 13:50. In Shopping. Write a comment?
2

Vintage jakken min er helt klart en ny favoritt, kommer til å bruke den opp! Elsker at den har lommer, og enda bedre at den faktisk er vintage fra 80-tallet og ikke er produsert i dette 10året. Har også i det siste brukt en del rød leppestift, har helt falt for Revlon sine leppestifter fordi fargene er fantastiske og de sitter godt på leppene mine. Runde briller og mønstrete klesplagg har jeg også fått sansen for. Nej for et år dette blir! hahaHårbånd fra Primark // Solbriller fra H&M // Øredobber fra Primark // Leppestift fra Revlon [Pearl 028 Cherry Blossom] // Bulse fra Primark // Skjørt fra River Island // Strømpebukse fra H&M // Vintage Demin Jakke fra TopShop // Boots fra EuroSko [Face]


Posted 15.03.2013 at 16:45. In Shopping. Write a comment?
0

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på denne linken og skrive inn navn, e-post og skostørrelse. 15 heldige vinnere blir trekt ut av EuroSko som får et par sko fra den nye designer kolleksjonen Up&Coming

http://www.facebook.com/Eurosko/app_166926260127468Posted 15.03.2013 at 14:15. In Shopping. Write a comment?
0

Elsker det nye håret mitt, det kan nesten ikke beskrives hvor mye jeg elsker krøller. For et par uker siden kjøpte jeg et kjempesøtt hårbånd på Primark for bare noen få pund, men får ikke til å bruke det når jeg har stritt hår..nå funker det perfekt. Kjøpte også en kjempefancy skjorte da jeg hadde besøk og var på Primarken i Oxford Street. Mønster og krøller - thumbs up!
Posted 15.03.2013 at 13:48. In Shopping. Write a comment?
1

Da jeg hadde besøk forrige uke av kjære Marthe og Margrethe fant jeg denne AWESOME jakken. Den er kjøpt på TopShop i Oxford Street, og den ventet på meg i nederste avdeling hvor vintage klærne og skoene er. Så ja, dette er en vintage jakke fra 80-tallet. Jeg bare elsker den. 

Solbriller fra H&M // Vintage Denim Jakke fra TopShop // Grå Jakke fra TopShop // Grønn Bukse fra TopShop // Skjerf fra Primark // Bluse fra Primark


Posted 15.03.2013 at 11:58. In Shopping. Write a comment?
1

The sheep is back! Har lenge gått å fundert på hva jeg skal gjøre med håret mitt fordi heg har rett og slett blitt lei av det. Tenkte faktisk å farge det bare for å prøve noe nytt, men igjen så ELSKER jeg den naturlige fargen min og kunne ikke tenkt meg noe annen hårfarge. Det å klippe det kort kommer ikke på tale, så derfor ble det permanent..igjen..nå er det vel den 6 eller 7 gangen jeg har det..tok vel den første permanenten i 6 klassen eller noe sånt. Jeg bare ELSKER krøller, og skulle ønske håret  mitt var naturlig krøllete, men det er det jo ikke..men uansett, har nettopp kommet hjem fra frysøren, så permanenten er fersk, iløpet av uken så vil krøllene falle ut litt mer enn hva det er nå, så jeg blir ikke så sauete. Bæ.
Posted 13.03.2013 at 20:51. In Shopping. Write a comment?
1

Da jeg var i Oxford Street her om dagen fant jeg denne kjempesøte kjolen på TopShop. Jeg bare elsker den fordi den er å spesiell som den er, det er tyll under skjørtet som får kjolen ti lå føles ut som en prom kjole. Elsker det kremhvite stoffet med det svarte blondestoffet på topp, er også et kjempestort svart strikk-belte rundt midjen som får kjolen til å sitte kjempefint. Er ikke hver dag man kan bruke en kjole sånn som dette, men jeg håpet jeg får brukt den om ikke så alt for lenge.


Posted 24.02.2013 at 00:29. In Shopping. Write a comment?
7

Da jeg var på Westfield London her om dagen gikk jeg innom favoritt skobutikken min..gjett hva jeg får øye på i Converse-kroken?! GREEN DAY DOOKIE CONVERSE. Var jo ingen tvil om at jeg bare måtte, MÅTTE, ha de. Har jo siklet over disse i flere år, har aldri giddet å bestilt, men nå for første gang så jeg dem i levende live i en butikk..måtte jo bare. 


Posted 22.02.2013 at 23:50. In Shopping. Write a comment?
0

Kjøpte disse buksene fra TopShop da jeg tok turen inn til Oxford Street i går. LOVE THEM!
Posted 21.02.2013 at 23:19. In Shopping. Write a comment?
0

Fant denne fantastiske toppen på TopShop her om dagen, er noe av det fineste EVER. Den kommer nok til å bli brukt en del i sommer ser jeg for meg. Måtte også ha en ny bukse..Disse buksene fra TopShop er de beste av det som finnes av bukser på planeten, de heter Leigh Skinny Jeans, er bare disse buksene jeg bruker..de andre er kastet for lengst!


Posted 14.02.2013 at 19:16. In Shopping. Write a comment?
0

Tror jeg igrunn har nok ringer. Er bare helt gaaaaal.


Posted 12.02.2013 at 13:57. In Shopping. Write a comment?
3

Primark er en skummel ting. 
Posted 11.02.2013 at 21:43. In Shopping. Write a comment?
0

Har gått å luktet på DOT av MARC JACOBS leeeenge nå, og i dag kastet jeg meg ut i det og kjøpte den. Kjøpte også 4 små DAISY parfymer. Så langt fornøyd med kjøpet. Elsker duften. 
Posted 10.02.2013 at 20:02. In Shopping. Write a comment?
1

Sko - Ønsket meg disse veldig lenge, og siden jeg reiser tilbake til London snart måtte jeg bare
Butikk: Euro Sko
Merke: Face (skinn)
Pris: 799,00,- 

Topp - Var ikke planlagt, men måtte bare, elsker topper
Butikk: Cubus
Pris: 129,00,-
Posted 05.02.2013 at 11:37. In Shopping. Write a comment?
0

Shorts £5 fra Primark, kort topp (svart og korall) £8 fra TopShop, maroon topp £10 fra TopShop, leppestift #028 Cherry Blossom fra Revlon, lippgloss #018 Fire fra Revlon, concealer 306 Fair fra MaxFactor, 3 eyelinere, billig hårføner fra Boots, hårstrikk, hårbånd og en ny rund børste. 
Posted 24.01.2013 at 16:03. In Shopping. Write a comment?
0

I forrige uke gikk jeg og bente crazy på Primark. Elsker den butikken. Alt er jo så sykt billig. Endte opp med tre nattklær, bare falt helt pladask for alle, buksen har noe av det fineste mønstret jeg noen gang har sett, nattskjorta er bare helt rå og kan jo ikke snu tyggen mot Rolling Stone-nattdrakt. Ble også med en bluse, skjorte og ett skjørt. Ble vel ca. 300-400NOK for alt sammen om jeg ikke tar helt feil. 
Posted 24.01.2013 at 12:24. In Shopping. Write a comment?
0

Begynner å bli ett par uker siden jeg kjøpte denne kjolen på New Look. Var jo ikke meningen jeg skulle kjøpe noe i det hele tatt, men da jeg så den kjolen måtte jeg bare prøve den. Den passet perfekt og det er ikke noe som er gøyere enn å finne en kjole som passer utmerket, skulle nesten trodd at den var skreddersydd. Har bare rukket å brukt den en gang, er jo så kaldt og når jeg står opp om morgenen føler jeg bare for å ha på meg det varmeste og mest komfortable jeg har, men her om dagen hadde jeg kjolen. Hadde den med svart strømpebukse, grå strikkejakke, svart skinnvest og svarte skinn boots. Love it. Posted 23.01.2013 at 19:07. In Shopping. Write a comment?
0

Jeg er nok en av de mange som ELSKER TopShop, ikke det at jeg trenger å kjøpe noe hver gang jeg er der, men det å bare se hva de har ute i butikken er noe jeg kunne tilbrakt timesvis på. Elsker også River Island, New Look og Primark,alle de tre er billige i forhold til TopShop, hvertfall Primark, noe som er ganske så bra. Er også mange andre butikker jeg stikker innom når jeg er igang med shopping rundene mine, men disse er de jeg bare MÅ innom. Elsker også Forever 21, men da må jeg enten til Oxford Street eller Stratford City, og der er jeg egentlig ikke så ofte. Siden jeg kom hit har jeg vært på Oxford Street bare én gang og 3-4 ganger på Wastfield i Stratford City. Når man bor så og si rett ved sidenav ett av Englands største kjøpesenter (Westfields London) så drar man ikke så ofte til Oxford Street eller Stratford City. Menmen, blir vel fler turer dit nå når det blir varmere.

Dette er de tre tingene jeg kjøpte på TopShop da jeg kom tilbake hit etter å hva vært hjemme i Norge i juleferien. "Skinn"vest til £42 (om jeg husker rett), Lue med dusk til £14, og Olivengrønn bukse til £38. Må bare slenge med at det er den tredje buksen jeg kjøper i denne serien, er de beste buksene jeg noen gang har hatt, bare ELSKER de!
Posted 15.01.2013 at 18:05. In Shopping. Write a comment?
0

Elsker min Yves Saint-Laurent Leppestift. YSL Rouge Pur Couture The Mats #205 fra årets høstkolleksjon. Love it!


Posted 30.11.2012 at 14:46. In Shopping. Write a comment?
1

Det var ikke meningen, men sånn ble det. Har sett på denne kjolen lenge og i går fant jeg ut at jeg måtte prøve den. Skulle aaaaaldrig ha gjort. Jeg likte den alt for mye til å henge den tilbake så jeg bare måtte, sorry. Kjøpte også ett lite belte som jeg fant ut passet bra til kjolen om jeg ville piffe den opp litt. Og nej, det var ikke meningen at alle armbåndene skulle være med..
Posted 17.11.2012 at 14:08. In Shopping. Write a comment?
2

Jeg tror jeg skal DØ av kulde. Det er iskaldt utenfor, og på værmeldingene står det at det føles som 1 grad!! Forventet ikke at det skulle være så kaldt så tidlig, menmen. Siden jeg selvfølfelig ikke har med noen vinterjakker, så måtte jeg bare kjøpe en. Det irriterer meg veldig, men må man så må man, kan da ikke gå rundt å fryse. Jakken/kåpen er mye finere på enn på hengeren så skal prøve å få tatt noen bilder med den på, den er bare helt fantastisk fin. Elsker den allerede, det er både lommer på den, pluss en hette som kan taes av. En drøm. True say. 
Posted 27.10.2012 at 17:55. In Shopping. Write a comment?
8

#1 Roots 799,-
#2 Chilli (fake jeffrey campbell) 699,-

Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken sko jeg skal ha..Er litt redd for at #2 er bare "kult" (om man kan si det) i en periode, mens #1 er egentlig ganske tidløs etter min mening. Jeg hater å følge strømmen..og jeg føler jeg gjør det om jeg kjøper #2. Problemet er at #2 er egentlig finere på foten enn #1, men jeg VET at #1 er hakket bedre å gå i..PROBLEM!


Posted 30.08.2012 at 20:21. In Shopping. Write a comment?
0

Bestilte disse søte i forrige uke og nå har de endelig kommet. DiggDiggDigg. 
Posted 15.08.2012 at 20:16. In Shopping. Write a comment?
0

På Euro Sko har jeg hengt opp en liste me artikkelnr. på sko jeg har lyst på, og lillebror har vært med på jobb i dag og da jeg skulle ta pause fikk jeg se dette:


Posted 14.08.2012 at 15:33. In Shopping. Write a comment?
1

Må si jeg er litt fan av temaet Euro Sko har på skoene nå i høst/vinter. Keep calm & carry on.


Posted 04.08.2012 at 11:28. In Shopping. Write a comment?
1

Den superawesome kjolen jeg kjøpte i Silkeborg. Er ikke akkurat så fin på hengeren da, men det får bare være. Håper det snart kommer en anledning hvor jeg kan bruke den. Elsker den. Den er så mye finere når den er på enn dette..Den skal helt klart ta turen over dammen sammen med meg!


Posted 29.07.2012 at 12:12. In Shopping. Write a comment?
0

Har vært på jobb..og i dag har det vært ekstra kjedelig. Det har jo nesten ikke vært noe folk å se!! Men nå har vi da plutselig fått litt sol her i den regnfulle bygda, så folk ville vel heller nyte den enn å dra shopping. Men saaaamma det. Da jeg var i København kjøpte jeg meg hatt. Jeg digger hatter, og spesielt denne. DIIIIGG.

Oooooo, jeg har også kjøpt meg sko i dag. Tihi. Det begynner å ett par uker siden vi fikk skoen, men det er ført nå jeg har giddet å kjøpt dem. Rustrød Converse og så måtte jeg jo selvfølgelig ha neglelakk i samme farge også :D

Dagen ble vel ikke så fargeløs likevell..
Posted 27.07.2012 at 17:54. In Shopping. Write a comment?
1

Genser fra Cubus til 99NOK på salg. Såpe og olje 29NOK pr. stk.


Posted 10.07.2012 at 23:46. In Shopping. Write a comment?
0

Av og til får jeg lyst til å kaste alle buksene mine og bare bruke kjoler og skjørt. Hadde jeg ikke bodd her i lille Surnadal hadde klesstilen min vært helt annerledes enn hva den er. Over halvparten av klærne jeg tok med hjem fra USA har jeg ikke brukt, ikke fordi jeg ikke vil eller kan, men jeg føler det ikke passer inn her. Jeg har aldri brydd meg om hva andre syns om meg og hva jeg har på av klær, men det er omgivelsene og atmosfæren her som er så "spesiell" at jeg ikke klarer det. 

Det siste halvåret har jeg vært hektet på Gossip Girl, og jeg må bare si at jeg DØR av alt Blair Waldorf har på seg. Så og si alt hva karakteren har hatt på iløpet av serien her helt fenomenalt. Skulle ønske jeg hadde garderoben hennes. 


Posted 08.07.2012 at 21:15. In Shopping. Write a comment?
1

..å komme inn sko for fult, og da er det supermorsomt å jobbe på skobutink. Man vet aldri hva som skjuler seg oppi de små eskene og det er så gøøøøy. For ikke lenge siden dukket disse opp, sykt kule, men jeg har ikke penger, nedtur, jaja.


Posted 08.07.2012 at 11:45. In Shopping. Write a comment?
1

Jeg er helt gal etter kjoler, og Sherri Hill designer de mest fantastiske kjolene. Det er helt forferdelig å se igjennom kolleksjonene, JEG VIL HA. ALT. ALLE. Her er en som fanget øynene mine, finst også i rosa og andre farger, digger at du kan ta av belte/sløret og få en helt ny kjole. 


Posted 07.07.2012 at 17:51. In Shopping. Write a comment?
4

Alltid gøy å komme hjem å finne disse søte fra Chilli til bare 399,-!!!! Livet er HÆRLIG!


Posted 04.07.2012 at 23:33. In Shopping. Write a comment?
3

Bunad!!! Sist jeg brukte bunaden min var 17.mai 2010 og det begynner å bli en stund siden. Personlig hater jeg bunad, spesielt nordmørsbunaden (den jeg har), jeg vet ikke helt hvorfor, men hater å tenke på at jeg har en kjole som henger i skapet til 30000 NOK og støver ned. Når jeg skal noe spesielt vil jeg ha på med noe fint..ikke ett ullteppe.. Siden vi har en aning trønder i blodet så hadde jeg faktisk kunne ha hatt en trønderbunad (som jeg synes er mye finere enn den jeg har), men jeg visste ikke at det var noe jeg kunne velge imellom før etter jeg haddr fått nordmørsbunaden min..jaja..itjnåkka å jøt me d..


Posted 19.06.2012 at 20:59. In Shopping. Write a comment?
5

I går begynte jeg på jobb klokken 2 og ante ingen fare, men så..ja plutselig så skulle jeg være "modell". Det ble så spontant at jeg ikke rakk å tenke meg om før jeg skulle ha på meg klær. Vel, jeg har det vanskelig for å si "nei" så da var det bare å bite sammen tennene å gjøre det..jaja, kan ikke si at jeg ble så veldig fornøyd med bildene, men what the heck. Og bare sånn du vet det, det er ikke jeg som har redigert bildene..det er hun som tok bildene for Amfi. Disse bildene er posten på Surnadal Amfi sin facebook side.
Posted 19.06.2012 at 16:12. In Shopping. Write a comment?
1

..på pinne :D 

Har i dag vært på jobb og tjent litt penger, meeeeen de pengene lever ikke lenge..Siden vi muligens skal til Danmark i sommer så må jeg jo ha skikkelige sko å gå i..og siden jeg har falt for de svarte/hvite nike skoene, måtte jeg jo bare ha de. 
Posted 16.06.2012 at 17:22. In Shopping. Write a comment?
1

..er morsomt. Det artigste er når nye varer kommer inn, og nå har høst/vinter varene begynt så smått å smyge seg inn..wiii..disse (bilde) kom i går og de er superfine!! Har sykt lyst på de, men jeg føler det blir for dumt å kjøpe høst/vintersko nå..venter jo fortsatt på sommeren.....


Posted 15.06.2012 at 17:57. In Shopping. Write a comment?
1

Vel..så sitter jeg da her..igjen..hårmodell..og i dag skal vi på photoshoot. Blir spennende å se hvordan resultatet blir..både håret og bildene.

ps..jeg sover ikke på bildet..tææhæ


Posted 14.06.2012 at 12:36. In Shopping. Write a comment?
0

I stede for å øve til eksamen i morgen tok jeg meg en tur på Cubus for å handle klær. Smart. -30%. Må jo slå til. Kjøpte to hvite topper, en hvit bikini og en mørkeblå dongribukse. Fornlyd. Men nå må jeg lese litt til. Snakes.


Posted 12.06.2012 at 15:08. In Shopping. Write a comment?
1

Har ikke brukt nok penger i russetiden, så jeg måtte en tur på Cubus..

Kort tights med blondekant - hvit og svart - 30kr før 59,90kr

Topp med blondekant rundt - hvit og svart - 99kr


Dongriskjørt 199kr og bolero 199kr


Jakke 249,50kr før 499kr


Posted 19.05.2012 at 23:59. In Shopping. Write a comment?
0

..etter at russebuksen ble parkert


Posted 19.05.2012 at 00:12. In Shopping. Write a comment?
0

Sånn helt først må jeg bare si at jeg IKKE har bestemt én eneste ting selv. Jeg har den siste uken vært hårmodell, og onsdag forrige uke farget jeg håret mitt (for første gang i mitt liv..men vises nesten ikke..) og i dag har jeg klipt og stripet det. Rosa og lilla..vel..hadde aldri valgt de fargene selv, men siden det er sånn farge som forsvinner om ett par uker så har det jo egentlig ingenting å si. Digger jo rosa. Selv så syns jeg ikke at det er noe stor forskjell på håret mitt, det er jo stripet, men egentlig ikke noe mer. Panneluggen har blitt litt tykkere da, og på venstresiden min er det en rar spiss. Såeh..joa..Spent på hvordan jeg fikser håret i morgen..


Syns selv jeg ligner litt på en japansk tegneseriefigur med den sveisen....


Posted 17.04.2012 at 18:55. In Shopping. Write a comment?
1

STORMBERG.NO

Utejakke: 1199,- - 799,-
Fleecegenser: 199, - 99,- (gått opp i pris igjen..)
Singlet: 199,- - 59,-
Boxer: 149,- - 59,-
T-skjorte: 199,- - 59,-

Digger jakken, den er kjempegod (så langt..) muligens litt for stor (M), men gidder ikke å bytte til (S). Fleecegenseren er kjempegod og kjempefin på, det andre har jeg ikke prøvt enda.Posted 13.04.2012 at 19:37. In Shopping. Write a comment?
0

10 kr på CUBUS, så hvorfor ikke..
Dagens antrekk, elsker kjolen, elsker jakken, elsker hele antrekket..


Posted 13.04.2012 at 18:52. In Shopping. Write a comment?
1

I går da jeg hentet mamma på jobb stakk jeg en tur innom Cubus. Lenge siden jeg har kjøpt meg noe nå, så jeg fant ut at jeg kunne unne meg en ny topp, øyenskygge og to mascaraer. Nå håper jeg sommeren kommer fort som fy, eller så streiker jeg og flytter til en varmere plass! Lei av snø og kulde nå.Posted 11.04.2012 at 20:58. In Shopping. Write a comment?
0

Jeg har hatt den samme lyseblå Bergans jakken siden 6./7. klasse, så nå syns jeg det er på tide at jeg kjøper meg en ny. I ca. 7 år, 7 ÅR!!!! har jeg hatt jakken min, og det sykt lenge. Fikk den vel rundt den tiden jeg slutter på barneskolen, og jeg bruker den fortsatt, og nå går jeg ut av videregående..på tide med en ny!? JA.

Dette var vel i 2005 (nettopp fått mitt første digitale kamera, stort). Har jo nesten ikke forandret meg..trist...


Dette blir muligens min nye jakke..gidder ikke å kjøpe noe dyrt, så jeg bestemte meg for en Stormberg. Håper virkelig jeg blir fornøyd med den.


Posted 08.04.2012 at 17:56. In Shopping. Write a comment?
1

Tror jeg bli en cowgirl i morgen. Temaet for dagen er sommer, og da slår jeg til med cowboyhatt og boots. Gleder meg. Håper mange kommer til å kle seg ut, jo fler jo bedre. Håper jeg husker å få tatt noen bildeeeer. Hva syns du om boots'ene mine?


Posted 19.03.2012 at 21:32. In Shopping. Write a comment?
1

Jeg er bare helt forelsket i denne toppen jeg kjøpte på H&M for bare 149 NOK da jeg var i Oslo for et par uker tilbake. Gleder meg sykt til det begynner å bli varmere sånn at jeg slipper å ha jakke utenpå, er jo trykk på RYGGER forsvarte!! Kan jo ikke være noe annet en stolt når man spaserer rundt i en The Beatles topp, er jo et helt uforglemmelig band. Favoritt. Helt klart.  


Posted 16.03.2012 at 23:39. In Shopping. Write a comment?
1

Ja, jeg er skogal. Må jo ha sko. Viktigere enn klær det. Nye joggesko må jeg ha, fordi de jeg har fra før er for små, men jeg klarer ikke å velge mellom disse to adidas parene. De blå/lilla er kjempelett og hele skoen er bare netting, til og med under skoen. Den rosa/sølv er en helt vanlig god og lett joggesko, og det som er pluss med den er at den matcher treningstøyet mitt (: Tøfflene skal jeg har i forsvaret, så ingen ting mer å si om de. De sinnsykt høye skoene er bare helt digg, men de er for høye for meg, ikke å gå i, men når jeg har de på meg så blir jeg nesten 2 meter høy, og det liker jeg ikke..Men de svarte vagabond, de, ja de skal jeg ha, søteste ever. Ja, det var alt om sko for i dag (: 
Posted 11.03.2012 at 20:56. In Shopping. Write a comment?
Stikkord:

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits