0

Brukte kvelden i går på å snoke igjennom bloggen jeg hadde da jeg var i USA. Wow, miss it. Er en del jeg har helt glemt så det var morsomt å lese. Redigerte også litt på bloggen i samme slengen sånn at den er litt mer oversiktlig, kommer helt klart ikke til å slette den og jeg vurderer å bruke innholdet til å lage en scrapbook, men det tipper jeg kan fort bli litt arbeid så får se. 

Det har enda ikke gått opp for meg at jeg har bodd i USA og nå er det snart 3 år siden. Fantastiks og spesiell opplevelse. Har du lyst til å ta en liten titt innom usa-bloggen min kan du klikke HER


Posted 23.01.2014 at 11:09. In USA. Write a comment?
0

Etter å ha bodd et år i Texas så hvet man hvordan kartet over USA ser ut og hva de andre statene heter. 
Posted 03.02.2013 at 17:18. In USA. Write a comment?
2

Er det noe jeg savner ekstra mye med å bo i USA, så er det Starbucks som ligger på hvert eneste hjørne. Dagen er ikke det samme uten en Starbucks, rett og slett. Savner den lille søte fine koppen som hører hjemme i hånden min, og den gode smaken på hva enn du kjøpte det og uansett hvor du var. Men snart, snart sees vi igjen søte deg, snart. 
Posted 29.02.2012 at 20:01. In USA. Write a comment?
Stikkord:

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits