0

Den 23.april kan jeg velge hva jeg ønsker å ha av fag til neste år, Dissertation og Educational Placement MÅ jeg har ellers kan jeg velge de 3 siste. Så langt har jeg pønsket ut Counselling in Education, Disability Issues & Society (Inclusive and Special Education) og Education, Children and the Media, så jeg får krysse fingrene jeg får plass. 
 


EDU040X901Y - Dissertation
- Assessment: research proposal (800 words) and dissertation (8,000 words, not including bibliography) This module aims to develop skills of research and reporting using appropriate methods and procedures. It builds upon the knowledge and abilities acquired by students through their studies and prepares for future research by encouraging the pursuit of high level of educational enquiry under the guidelines of an expert supervisor.


EDU020X912Y - Educational Placement
- Assessment: reflective diary (4000 words) [60%] consisting of introduction (500 words), three entries (1000 words each) and conclusion (500 words), oral presentation [20%] and placement report from placement provider [20%] [students are required to attend their placement for a total of 20 days] Prerequisite(s): completion of HE2 As a response to the need for personal and professional development, this module gives students the opportunity to undertake a personalised and negotiated work placement. This is a supported learning experience in a related education based workplace, which allows students to build their skills in a structured way. Many organisations, both statutory and voluntary, provide excellent opportunities for learning and students are able to increase their experience and confidence in various fields of employment. The placement also aims to promote the students? ability to relate knowledge and theory to practice and should provide an awareness and experience of future career opportunities.


EDU020X429A or S - Counselling in Education
- Assessment: essay (4000 words) Prerequisite(s): completion of HE1 Counselling has become an integral part of providing pastoral care in most secondary schools and some primary schools. The aim of this module is for students to understand the theory and skills involved in counselling children and young adults. In addition students will be given the opportunity to consider how counselling fits into the organization of a school, and the ethical considerations and dilemmas that counsellors come across in their work with children and young adults.


EDU020X917A or S - Disability Issues & Society (Inclusive and Special Education)
- Assessment: short critical piece about a journal article (1000 words), essay (3000 words) [including bibliography] This module identifies and examines current perspectives on disability and special educational needs and their impacts on educational theory, policy and practice. It offers critical insights into the debate about the educational provision for disabled students and students with special educational needs, with reference to current legislation, policy and practice.


EDU020X921A or S - Education, Children and the Media
- Assessment: source file [50%], essay (2000 words) [50%] Children today spend a great deal of time watching TV as well as being avid consumers of films, DVDs and computer games. These different media now constitute one of the most salient influences on the education and socialisation of children. This module considers issues such as how education, children and childhood are represented by the media, the marketing of media produced specifically for children, and how children make sense of the media. 

 


Posted 22.03.2014 at 11:22. In Education. Write a comment?
0

Heihei, er vel på tide med en liten oppdatering når. Forrige uke var den første skoleuka i 2014 og jeg er allerede lei, haha, nejda, helårsfagene begynner å bli litt kjedelige nå, men har heldigvis begynt på ett nytt semesterfag jeg er helt forelsket i. Informal Learning, det nye faget, handler for det meste om hvor nytting og hva man kan lære igjennom field trips og vi har hele 4 field trips hvor vi skal til Science Museum, Museum of London, Tate Britain og Richmond Park eller London Zoo (ikke bestemt enda) noe jeg gleder meg kjempemye til. Med faget kommer det også oppdager hvor vi har tre 1000-ords paper reviews på tre av plassene vi skal til og én 1000-ords essay om field trips, og den første er allerede due den 12.02.2014 noe jeg syns var litt tidlig, men fire små essayer er bedre enn to 2000-ords essayer så skal ikke klage. 


Sånn ser/så skoleåret mitt ut:

Autumn Semester:
Mandag
Researching Education - 2 timer
Children Learnin Children Thinking - 2 timer
Tirsdag
Education Policy - 2 timer 
Onsdag
Children and their Learning - 4 timer
Torsdag
Classroom Learning and Behaviour Management - 4 timer 

Spring Semester:
Mandag
Researching Education - 2 timer
Children Learnin Children Thinking - 2 timer
Tirsdag
Education Policy - 2 timer 
Onsdag
Informal Learning - 4 timer

Summer Semester:
Ingen fag, bare én eksamen. 


Posted 19.01.2014 at 13:27. In Education. Write a comment?
0


Den beste lørdagen jeg har hatt på veeeldig lenge..
Posted 13.04.2013 at 21:32. In Education. Write a comment?
0

Første skoleåret på Roehampton University her i London er snart over og jeg gleeeder meg til å få eksamen overstått og få begynt på neste år! Har nå gjort ferdig 5 av fagene mine og har 1 igjen som jeg skal begynne med etter påske, det er noe obligatoriske greier som så og si alle har..sikker noe lignende som exphil/exfac ser jeg for meg, blir kjedelig men jaja. 

Nå er prossessen for huskvisning i full gang og jeg er så sykt usikker på om jeg vil bo på campus neste år eller flytte ut. Har fram til neste fredag å besemme meg og har absolutt ingen peiling på hva jeg skal, men håper det ordner seg! Gleder meg kjempemye til å begynne på nesteskoleår hvor vi har valgt alle modulene selv bortsett fra de to obligatoriske. Woho.

Men nå må jeg ta ut pizzaen min før den blir brendt!

Cheers! 


Posted 13.03.2013 at 20:58. In Education. Write a comment?
2

Nytt år - nye muligheter!

Jeg alltid hatt sansen for Child Development and Childhood faget, men seminarene vi hadde annenhver uke forrige år var helt forferdelige. Tutoren vår var en streng asiat fra Canada som har bodd i Australia og nå England, ja, hun var flink og kunne mye, men jeg likte ikke helt måten hun underviste på. Hun fortalte oss at det ikke var noe vits i å komme til timen om vi ikke hadde lest det vi skulle, pluss skrive en haug med notater, noe jeg ikke er så flink på, men jeg gikk uansett. Når jeg leser så skriver jeg aldri notater ved siden av, men streker under i boka hva jeg syns er viktig, fordi det er sånn jeg liker å jobbe, men jah, såeeeeh. Men uansett, da jeg gikk inn til timen i dag fikk jeg ett positivt sjokk, vi hadde fått ny lærer. Og seminaret i dag var helt fenomenalt bra. Snakket for det meste om relationships mellom deg selv, foreldre, venner og alle rundt deg, også mye om moral reasoning og litt om mobbing. Syns det var litt morsomt at hun nevnte at Norge har ett fantastisk antimobbeprogram i de fleste av skolene, visste ikke at Norge utmerket seg så veldig når det kommer til mobbing, men tydeligvis..morsomt. 
Posted 15.01.2013 at 13:59. In Education. Write a comment?
0

Hver eneste uke har vi ett fag som heter "Investigating Education". Jeg har egentlig aldri helt skjønt poenget med det faget. I forrige semester snakket vi bare om "Narrative Research" og dette siste semesteret skal vi ha om "Interviews", og det er det. Pluss vi har en kineser som lærer og han snakker så sykt fort at jeg ikke får med meg ett eneste ord halvparten av tiden, pluss han har kinesisk aksent!! Menmen, den siste store oppgaven vi skal gjøre i dette faget er å intervjue en i klassen og skrive 2000 ord om det, burde ikke være så alt for vanskelig. Har forresten fått nytt klasserom i dette faget, noe jeg syns er litt morsomt fordi det er ett av rommene de som Primary Education studentene bruker til matematikk og diverse, så det er mye morsomt utstyr rundt om kring. 


Posted 14.01.2013 at 20:50. In Education. Write a comment?
0

Var vanskelig å få sovne i går, og ikke nok med det så måtte jeg jo selvfølgelig våkne opp halv 3 for å finne ut at jeg måtte ha noe å drikke. Greit nok det, men når du i tillegg våkner opp klokken 6 og ikke får til å sove igjen, da blir du en smule irritert. Klarer ikke å sove, men er faktisk litt trøtt nå da, men ingen vits i å legge seg når en må være oppe til 9 uansett. De fleste som bor i disse flatene har utplassering i barnehager og skoler nå disse 6 ukene, noe som betyr at flesteparten må stå på i 5-6 tiden for å komme seg på utplasseringen til rett tid. De er spredd over hele London området, så for noen av de er reisen veldig lang. En sånn utplassering skal jeg også ha i 2. eller 3. året mitt her, og jeg har mikset følelser, vet jo aldri hvor man havner eller hvilken aldresgruppe man får. Tar jeg ikke helt feil så tror jeg du kanskje kan slippe utplassering her i London hvis man drar på utveksling 2. året, noe som jeg har planer om, men får se, koster jo det også. Blir vel endten Sydney, San Jose, eller Praha. 

Er forresten ett bittelite lag med snø utenfor, kan ikke si jeg så glad for det, men det er jo der uansett hva jeg syns. Får satse på det smelter før jeg må første seminar i dag.

Posted 14.01.2013 at 08:44. In Education. Write a comment?
0


Posted 22.10.2012 at 22:59. In Education. Write a comment?
3

Istede for å lese det jeg må til i morgen leser jeg alt annet..morsooomt!


Posted 22.10.2012 at 20:44. In Education. Write a comment?
0

 

Dette er beskrivelser på fagene jeg skal ta dette skoleåret på Roehampton. Jeg er virkelig spent på hvordan det kommer til å bli og om jeg kommer til å klare det. Så langt så gleder jeg meg og det virker som om jeg har valgt helt 100% rett. Can't wait!


Social Justice in Education

Assessment: short essays (500 words each) [40%], essay (2000 words) [60%]
This is an introductory module that identifies and examines perspectives on what fairness and justice require in a diverse and inclusive society. Key themes and issues explored in this module include: the concept of justice as fairness, justice as recognition, equality of educational opportunity, gender equity, race and education, cumulative advantage and intergenerational justice. The main aim of this module is to introduce students to the complex ways in which such social justice issues affect educational theory, policy and practice.


Investigating Education

Assessment: biographical presentation [25%], biographical narrative (1000 words) [25%], social theory and research essay (2000 words) [50%]
This module is designed to help introduce students to different aspects of research in education, to help them develop skills of critical analysis, and to deepen and enrich their understanding of education as an experience. It does this by providing opportunities for students to consider their own ?education biographies? and compare these with more formal research into education, drawing out key questions. Within education, students need to become familiar with the main disciplines of psychology, philosophy, sociology and history and related core and overarching concepts such as social justice, pedagogy and policy. Through this module, they will be able to explore the ways in which research helps to illuminate these issues and themes.


Schooling and Society

Assessment: historical essay (500 words) [not graded], historical developments essay (1500 words) [50%] and in-class test - seen paper [50%]
This module examines the structure and provision of education in England and Wales. In the first term students will examine the milestone Education Acts of the 19th and 20th centuries from 1870 through to 1988. They will evaluate the changing roles and perception of children from the eighteenth century through to contemporary notions of childhood and schooling. In the Spring term, students will examine the relationships between central government, local authorities, school, teachers, pupils, parents and society. Drawing upon historical, sociological and philosophical perspectives, students will examine education and schooling reflectively and critically. They will examine their own education histories and learn to articulate and question their own views about education and the role of schooling in a liberal society.


Aims of Education

Assessment: 4 position papers (500 words each) [50%] and essay (2000 words) [50%]
This is a foundational module offering insight into the nature and purposes of education in general and of state schooling in particular. The module is organised around a number of key questions: What is education? What is schooling? How should children be educated? What should children learn? Who should control education? Where should children learn? To what ends should children be educated?


Child Development 

Assessment: group poster presentation (750 words) [20%], critical commentary 1 (1500 words) [30%], critical commentary 2 (2000 words) [50%]
This module is an introduction to the basic concepts of developmental social and cognitive psychology. The module will focus on the psychological and psycho-social development of the individual from infancy to adolescence. It will help students to understand and analyse some of the different theoretical approaches to explaining human behaviours and the systems of beliefs and values underpinning major theories and modules of development. The module will consider children?s moral, social, language and cognitive/emotional development. It will build up on students? own experiences, encouraging them to reflect upon the interplay between theory and practical reality.


Questioning Citizenship

Assessment: individual personal reflection on key issues (750 words) plus individual review of one of the selected readings (1500 words) [25%]; poster presentation OR subject-specific assignment [25%]; collection of 4+ documents to be used with students of secondary school age or undergraduate students together with commentary/lesson plan (1500 words) [50%] 
The module is designed to engage students critically in discussion and debate of a wide range of human rights and social justice issues. It will focus on topics which are contemporary and topical. It will encourage students to participate through argument and, thereby help to develop their capacity to think critically about the modern world within the context of their lived experience. Teaching and learning will work with a range of case studies of current issues which will explore different sides of an argument.

 


Posted 03.09.2012 at 20:05. In Education. Write a comment?
0

Her er fagene jeg skal studere på Roehampton:
Social Justice in Education
Investigating Education 
Schooling & Society 
Aims of Education 
Child Development 
Questioning Citizenship  

Og så skal jeg muligens ta disse to også:
Introduction to Academic Writing 
German Beginner  

Gleder meg sykt, nå er alt klart og jeg venter på at dagen skal komme. Can't wait!

Så for de 3 neste årene blir det ikke noe av dette..


Posted 17.08.2012 at 23:07. In Education. Write a comment?
0

Etter jeg kom hjem fra USA i fjor sommer har jeg tenkt og tenkt på hva det var jeg ville til høsten 2012. Jeg har vært innom å jobbe i Disney World i Orlando, Florida, være Au Pair i USA, utdanning innen forsvaret, førstegangstjeneste, NTNU, HiST, HiNT, friår, reise og jobbe, og studere i England. Jeg har hatt alt for mye å velge imellom og jeg har alltid vært litt redd for å velge noe som ikke var etter all forventning. Rett etter skoleslutt var jeg i panikk fordi jeg ikke hadde bestemt meg for hva det var jeg ville. Jeg dro derfor på FOS (forsvarets opptak og seleksjon) i Kjevik og etter nesten 2 uker med prøver i matte og fysikk, tester i svømming løping osv og feltuke fant jeg ut at det å binne seg til forsvaret i hele 6 år var noe jeg ikke ville, vertfall ikke nå. Utdanningen jeg hadde fått om jeg ikke hadde trukket meg er jo helt super, slipper lån, får penger for å gå på skole, garantert jobb og en ettertraktet bachelor grad i telematikk. Men det er fortsatt ikke forsent å søke på utdanningen, så om jeg angrer meg om noen år kan jeg altids søke igjen, men akkurat nå er det ikke det som står øverst på listen. Jeg husker godt at jeg lå i teltet i feltuka og tenkte om og om igjen om dette er det rette, eller om jeg skulle trekke meg og gjøre noe annet, og nå er jeg superglad for at jeg trakk meg. Så da jeg kom hjem fra FOS var det fortsatt en del ting igjen på lista som jeg ville, men topp 3 var lærerutdanning på HiST, studere i England og førstegangstjeneste. Søknadene for HiST og England var sendt inn og ventet svar, mens førstegangstjeneste hadde jeg allerede fått dato og klokkeslett på. Dagene gikk og det var ikke stort jeg kunne gjøre, men så fikk jeg plass på Roehampton University i London og var i ekstase. Mamma ville og fortsatt vil at jeg skal til Trondheim, men når er det forsent fordi jeg takket nei til HiST og ja til pedagogikk på Roehampton i London. Så nå er det no turning back. Har også trukket meg fra førstegangstjenesten siden valget ble London, men som sagt, forsvaret er der og forsvinner ikke, så etter 3 år i England er det jo fortsatt muligheter for førstegangstjeneste og utdanning innen forsvaret.

Jeg er superglad at jeg endte opp meg å velge England, og jeg gleder meg sykt til å starte ett nytt og spennende liv i selveste LONDON!! 


Posted 30.07.2012 at 12:32. In Education. Write a comment?
1

Roehampton er jo delt opp i forskjellige colleger og jeg skal gå på denne:
Posted 29.07.2012 at 17:45. In Education. Write a comment?
0

DA ER FLYBILLETTENE MINE BESTILT!!! Gud hvor skummelt, jeg har en følelse på at det er noe som er feil med bookingen, men satser på at det er bare tull. Hadde jo ikke vært så skummelt om jeg bare skulle reist med fly direkte til Heathrow, men jeg må jo reise fra Tr.heim til Oslo og så Oslo til London. Hva om flyene blir forsinket eller at noe skjer sånn at jeg ikke kommer meg til London, wæææ. Nej, satser på at alt er rett. Fikk jo helt panikk når jeg logget meg på british airwais for å sjekke pris på billett, som jeg nå har gjort den siste uken, og fikk se at det bare var 5 ledige seter igjen i det klokkeslettet jeg hadde tenkt å velge, meeen nå har jeg sikret meg billett. Digg. Så nå må jeg begynne å tenke på pakking! Ja, jeg vet det er sykt tidlig, men HALO, jeg kan da bare ha med 20kg!!!!!! 

Har også fått søkt på stipend og lån nå, så nå er det "største" unnagjort. Nå er det bare småtteri som er igjen. Har allerede fått bypass'n min som jeg bestilte ett par dager siden, det er den jeg skal bruke når jeg signerer papirene fra lånekassen elektronisk. Er jo så kjipt å måtte sende papir hit og dit bare for en liten underskrift, gjorde det da jeg var i USA og det tok tiiid.


Posted 29.07.2012 at 15:41. In Education. Write a comment?
0

Begynner å bli ett par dager siden nå, men har ikke skrevet noe om det. Det var på danskebåten på tur hjem da jeg sjekket e-posten min jeg oppdaget at jeg hadde fått "Final Acceptance Letter", og det var helt digg å finne ut at jeg GARANTERT har plass på Roehampton til høsten. I brevet sto det startdato og sluttdato og jeg må si at jeg ble litt paff da jeg leste 30.juni 2015 (som er sluttdatoen), det er jo bare 3 år, og jeg har jo alltid visst det, men tallet 2015, jeg skal være i London helt til 2015, det syns jeg er rart å tenke på. I 3 hele år skal jeg bo på en plass, i en by, i ett land jeg ALDRI har vært før. Jeg gleder meg SYKT, og krysser fingrene for at går som det skal og at jeg liker meg på plassen. 

Nå før avreise er det MYE rart jeg må fikse, ting jeg aldri før har tenkt på må skaffes og ordnes og jeg må si det gjør meg litt gal. Heldigvis så trenger jeg ikke visum for å studere i Storbritannia så jeg slepper alt det styret med bestilling og ordning av det, men det er fortsatt masse annet jeg må skaffe meg. I begynnelsen av 2012 endret jeg på navnet mitt og siden alt av papir og kort må være 100% korrekt må jeg skaffe meg nytt bank og kredittkort, helsekort, pass osv. og det gjør jo at det blir ekstra mye å fikse på. Meeen er jo ikke før september jeg drar, så har da heldigvis litt tid på meg til ting og tang. 

Om ikke alt for lenge så blir dette bare knapp 20 min unna hvor jeg skal bo de neste 3 år. Utrolig. Rart. Skummelt. Digg
Img1509569790_large


Posted 28.07.2012 at 21:10. In Education. Write a comment?
0

Vel, ferietur uten internett er ikke så gøy..spesielt ikke nå man holder på å søke på skole i LONDON! Prøver desperat å komme meg til nermeste McDonald's hver gang vi er ute å kjører, men er ikke så lett.

Ifølge alle meilene jeg har fått så har jeg skolepalss på Roehampton University til høsten, men jeg syns det er så urealistisk at jeg har vansker for å faktisk tro på at jeg skal til London om ikke alt for lenge. Når jeg kommer hjem må jeg bestille flybillett og fikse stipend og lån og MYE MYE mer, det er så sykt mye jeg må fikse at jeg blir gal bare ved tanken. Er heldigvis ferdig med søkeprosessen om plass å bo, og siden jeg er utvekslingsstudent så er jeg garantert plass på campusen og det er egentlig greit å vite, MEN jeg får fortsatt ikke bekreftelsen før slutten av august og det er litt skummelt å tenke på. Jeg blir stresset av alt dette, klarer ikke helt å nyte ferien. Dette er jo de 3 neste årene mine, jeg skal bo i London og jeg har ALDRI vert der før. Har ikke peeeeiling på hva jeg egentlig holder på med, jeg har jo bare kunne dratt til Trondheim og tatt lærerutdannelse på HiST, men neeej da, skal til London jeg, selveste LONDON. Jeg blir gal. Tror jeg drar rund 12. september så jeg har jo fortsatt litt tid til å orientere meg før jeg drar, om jeg tørr, wææ, det er ganske skummelt. 


Posted 19.07.2012 at 22:43. In Education. Write a comment?
2

Iiiiik, nå håper jeg virkelig jeg kommer inn på Roehampton etter at de har fått sett vitnemålet mitt. Nå har jeg sykt lyst til å flytte til London og jeg holder på å dø av spenning. Jeg rekner med at jeg ikke får noe svar før neste uke, men for alt jeg vet kan det ta enda lengre tid. Skummelt. Krysser fingrene. Hadde vært så sykt morsomt å studere i London. 


Posted 07.07.2012 at 16:09. In Education. Write a comment?
0

Fri. Ferie. Sommer. Sol. Digg. Det eneste som mangler nå er å bestemme seg for hva man skal til neste år. Har i dag fått leiekontrakt til en hybel i Trondheim og neste uke skal jeg muligens på visning, men jeg vet fortsatt ikke om jeg vil bli i Norge. Det som skremmer meg med England  er studiet, jeg vet da ikke hva jeg blir når jeg har fullført de 3 årene på Roehampton. Jeg får en BA i Education, men hva vil det si? Hva er det jeg kan jobbe som når jeg kommer tilbake til Norge? Vel, jeg vet ikke jeg. Tar det som det kommer. Nå skal jeg kose meg i solen. 


Posted 06.07.2012 at 15:29. In Education. Write a comment?
1

Jeg har store vansker for å bestemme meg hva i alle verden jeg skal gjøre til neste år...........


Posted 05.07.2012 at 21:18. In Education. Write a comment?
0

Siden jeg valgte å trekke meg fra FOS må jeg jo bestemme meg for hva jeg skal gjøre høsten. Den 24 juli har jeg førstegangstjeneste på Sessvollmoen, og fram til nå har det vært målet. MEN i dag fikk jeg mail fra Roehampton University i London om at de tilbyr meg skoleplass på det jeg har søkt på (om de godtar vitnemålet mitt) og jeg har absolutt ingen peiling på hva jeg skal gjøre. Hvis jeg vil studere på Roehampton må jeg betale 24000 NOK før 15 dager har gått og det skremmer meg. Jeg må jo finne plass å bo, finne ut hva jeg egentlig holder på med osv, er jo i LONDON liksom. Skummelt. 

Tumblr_ljlpa8iks21qgyl1ro1_500_large


Posted 05.07.2012 at 18:57. In Education. Write a comment?
2

Det var ikke før ett lite år siden jeg fant ut at jeg virkelig hadde lyst til å bli lærer. Jeg har jo vært danselærer helt siden 2009, men har liksom aldri skjønt at læreryrke var faktisk noe som fascinerte meg før ikke så lenge siden. Dataingeniør var det jeg ville bli, men etter året i USA dabbet det av, jeg ble helt stressa av å ikke vite hva jeg skulle studere, men plutselig en dag så gikk det opp for meg at det var lærer jeg skulle bli. Det tok meg mange år før jeg fikk innsett at det var faktisk lærer som passet for meg, og drømmen om å bli lærer har jeg planer om å realisere. Kanskje ikke til neste år, men en dag, en dag står jeg der som ferdigutdannet til lærer. Jeg har lyst til å bli den læreren jeg aldri fikk. Helt siden 1.klasse har jeg hatt problemer med å lese, skrive og regne, og det har gjort at jeg har fått noen tøffe år innen den faglige verden. Til og med den dag i dag har jeg problemer med lese, skrive og regne, og har til og med ekstraunnervisning i matte. Jeg har store hull, over halvparten av stoffet som vi lærte på ungdomsskolen har jeg ikke fått med meg, og det å ikke kunne det grunnleggende i brøk, funksjoner, eksponenter og så videre er ikke så gøy når matten på vgs bygger på det vi skulle ha lært på ungdomsskolen. Før jul hadde jeg over 8 timer med R2 (teoretisk matte) i uken, 8 tilmer!! Alle fritimene mine gikk til matte, og det er jo ikke noe særlig gøy. Men jeg prøver så godt jeg kan. 

1. - 7. klasse er det jeg først og fremst sikter til (som lærer ja..). Det er jo da den basise kunnskapen skal inn, og måten det skal gjøres på er forskjellig fra elev til elev. Da jeg gikk på barneskolen behandlet lærerne alle elevene som én, og det mener jeg er helt feil. Hver enkelt elev har hver sin måte å lære på, og det er læreren sin oppgave å hjelpe den eleven med å finne den læremåten som er rett for hver enkelt eleven. Uten det grunnleggende går det ikke bra. Det vet jeg. Der er så mye mer jeg har om akkurat dette, men gidder ikke å formulere noe mer om det..men uansett, målet mitt er å bli den læreren jeg selv aldri fikk.


Posted 14.04.2012 at 10:58. In Education. Write a comment?

Tori Kristine

Currently studying BA Education at University of Roehampton in London, England. Finished Videregående Skole (11th-13th grade) in 2012 back home in Norway, and in 2010/11 I was an Exchange Student in Texas, USA. This is my life. Enjoy.

Tori Kristine
Add me


Instagram

Bloglovin'

Follow on Bloglovin

Design

Free design from
RRH Webdesign.

Annonser
hits